Καρέ καρέ έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας η απόπειρα ληστείας σε κατάστημα εστίασης στην Αργυρούπολη την Κυριακή, με το βίντεο να δείχνει την έφοδο του ενός εκ των δύο ληστών στο μαγαζί και τις προσπάθειες να παραβιάσει την πόρτα του γραφείου όπου βρίσκονταν οι εισπράξεις.

Οι δύο ληστές έφτασαν με μηχανάκι έξω από το κατάστημα στις 7 παρά 20 το πρωί και στη συνέχεια ο ένας έσπασε τη γυάλινη πόρτα της εισόδου και εισέβαλε στον χώρο.

Στη συνέχεια φαίνεται να πηγαίνει στο γραφείο που διατηρεί η επιχείρηση και με κατσαβίδι προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα. Καθώς δεν τα καταφέρνει παίρνει έναν πυροσβεστήρα και αφού φέρει 30 περίπου 30 χτυπήματα, μπαίνει μέσα.

Έφυγε με άδεια χέρια

Εκεί συνειδητοποιεί πως δεν ήταν προσβάσιμες οι εισπράξεις, καθώς υπάρχει χρηματοκιβώτιο και επειδή ήδη ήταν 3,5 λεπτά μέσα στο μαγαζί και ηχούσε ο συναγερμός, τελικά έφυγε με άδεια χέρια. Ήταν η 3η φορά τα τελευταία 3 χρόνια σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες που εισβάλλουν ληστές. Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους τα βίντεο και αναζητούν τους δράστες.

Δείτε το βίντεο: