Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής (13/2) σε υπαίθριο χώρο επί της οδού Αχαρνέων Ιππέων στο Μενίδι. Το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία ειδοποίησαν περίοικοι, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν μάρτυρες ξυλοδαρμού του συγκεκριμένου άνδρα.

Όταν έφτασαν στο σημείο τα πρώτα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο άνδρας ήταν ήδη χωρίς αισθήσεις του, ενώ ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Τον χτύπησαν και τον παράτησαν

Κάτοικοι ανέφεραν στην Αστυνομία ότι είδαν το θύμα να συμπλέκεται με τα χέρια με ομάδα 3-4 ατόμων, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον παράτησαν στο οικόπεδο. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής ο οποίος και εξέτασε τη σορό του ηλικίας περίπου 40 ετών άνδρα, ενώ αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος προήλθε συνεπεία του ξυλοδαρμού ή αν υπήρχε κάποιο παθολογικό πρόβλημα.

Πληροφορίες από τον ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι το θύμα ήταν Ρομά, σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα κατά το παρελθόν, ενώ ενδεχομένως η συμπλοκή να έγινε για κάποιου είδους ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.