Νεκρός στο διαμέρισμα που διέμενε σε ημιώροφο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 33χρονος άνδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι με την προανάκριση που διεξήγαγε το Τ.Α. Καλλιθέας να δείχνει ότι πρόκειται για αυτοχειρία.

Τον 33χρονο αναζητούσαν στο τηλέφωνο από το πρωί της Πέμπτης οι οικείοι του, ωστόσο, δεν απαντούσε κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα αρκετές ώρες πριν τον εντοπισμό του. Τελικά αργά το βράδυ ένα πρόσωπο του πολύ κοντινού περιβάλλοντος του μπήκε από την πίσω πλευρά στο διαμέρισμα και εντόπισε τη σορό του 33χρονου στην κρεβατοκάμαρα και δίπλα του ένα περίστροφο.

Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί του Τ.Α. Καλλιθέας, ωστόσο, κλήθηκε και κλιμάκιο του ΥΔΕΖΙ (Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής& Ιδιοκτησίας) όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που έχουμε αυτοχειρία με όπλο. Συναγερμός σήμανε από το γεγονός ότι κατά την έρευνα του διαμερίσματος από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν ακόμη τρία πιστόλια με σβησμένους τους σειριακούς αριθμούς, γι’ αυτό και ενημερώθηκε η ΔΑΕΕΒ (Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας) που παρέλαβε τα όπλα για εξέταση.