Μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει με το 12ο άτομο που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη στη Θεσσαλονίκη καθώς δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα. Ο άνδρας οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο, το Polo, που έστριψε στην οδό Γαζή σταματώντας μπροστά από το σημείο που κάθονταν ο 19χρονος και οι φίλοι του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ο άνδρας είναι περίπου 35 ετών, έχει χαρακτηριστική εμφάνιση, αλλά χαρακτηριστικός είναι και ο τρόπος με τον οποίο κινείται ανάμεσα στους οπαδούς.

Η ανακρίτρια ζητά στοιχεία από τους συλληφθέντες και κανείς δεν τον ξέρει, με αποτέλεσμα να μην έχει ταυτοποιηθεί μέχρι αυτή την ώρα ενώ δεν έχει βρεθεί και το λευκό Polo.

Η ανακρίτρια ζητά από τους κατηγορούμενους να περιγράψουν το βίντεο

Οι απολογίες των 3 συλληφθέντων, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι ήταν πολύωρες, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού, η ανακρίτρια έχει τοποθετήσει μια οθόνη όπου προβάλλονται τα βίντεο της δολοφονικής επίθεσης, και ρωτά κάθε έναν κατηγορούμενο μεθοδικά για το τι βλέπει ακριβώς, πού βρίσκεται ο καθένας, ποια είναι τα πρόσωπα που καταγράφονται και τι κάνει ο καθένας.