Τον τρόμο που έζησε ο πατέρας του στα χέρια των ληστών που εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο του στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης (10/2) περιέγραψε ο γιος του κοσμηματοπώλη λέγοντας «τον χτύπησαν στο πρόσωπο, ο ένας είχε όπλο».

Όπως είπε στην κάμερα του grtimes.gr ο γιος του θύματος των ληστών «οι δύο δράστες, πιθανώς Έλληνες στην καταγωγή, εισέβαλαν στο κατάστημα λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, προσπαθώντας να κλέψουν τα κλειδιά για να έχουν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο, έτσι ώστε να αποσπάσουν χρήματα».

«Στην προσπάθειά τους αυτή και στην άμεση συνειδητοποίησή τους, υπήρξε πάλη, αντιμαχία και επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν χρήματα προκάλεσαν υλικές ζημιές στον χώρο και ο ένας επιτέθηκε στον πατέρα μου» τόνισε.

«Τον χτύπησαν ευτυχώς όχι άσχημα με τα χέρια στο πρόσωπο. Είχε ένα όπλο ο ένας αλλά δεν χρησιμοποίησε» πρόσθεσε ο γιος του 80χρονου κοσμηματοπώλη.

«Του έλεγαν μην κουνιέσαι, θα σε σκοτώσουμε»

Οι δράστες της ληστείας αφού κατάφεραν πρώτα να αποσπάσουν κοσμήματα και ρολόγια, που η αξία τους δεν έχει υπολογιστεί μέχρι στιγμής στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο ένας εκ των δύο φορούσε μάσκα στο πρόσωπο, ενώ ο άλλος όχι.

Όπως τόνισε ο γιος του θύματος οι δράστες των απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν αλλά ο πατέρας του «δεν μασάει από αυτά»