Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, με νέα στοιχεία από τα όσα καταθέτουν οι κατηγορούμενοι συλληφθέντες να έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη πρώτος για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτητή και φίλου του Άρη, στην κατάθεσή του «δίνει» τον 21χρονο Γ.Κ. αναφέροντας πως εκείνος ήταν που έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα στον Άλκη.

«Τα άτομα που επέβαιναν στο POLO μας έδωσαν σήμα να κατέβουμε, αυτό σήμαινε ότι είχαν βρεθεί τα άτομα που έψαχναν… Ο 21χρονος Γ.Κ. ήταν αυτός που έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα», ανέφερε ο 23χρονος σύμφωνα με τον Alpha.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 23χρονος είπε: «Όταν συναντηθήκαμε κατά την επιστροφή μας στον Σύνδεσμο τον άκουσα να λέει: “Έκανα βλακεία, ξέχασα εκεί το δρεπάνι”».

«Αίνιγμα» με το 13ο άτομο – Πόσοι συμμετείχαν στην επίθεση

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη με ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα να δείχνει το κομβόι τριών αυτοκινήτων στο οποίο επέβαιναν τα άτομα που πήραν μέρος στην επίθεση κατά του 19χρονου και των φίλων του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τα άτομα που επέβαιναν στα οχήματα ήταν 12, ενώ στο στόχαστρο της αστυνομίας βρίσκεται και ένα 13ο άτομο, το οποίο ενδέχεται να βρισκόταν στο τελευταίο αυτοκίνητο, στο οποίο μπορεί τελικά να επέβαιναν πέντε άτομα. Για το άτομο αυτό, μάλιστα, φέρεται να έχει ξεκινήσει έρευνα, όπως μετέδωσε το κανάλι.

Ποιοι επέβαιναν σε κάθε όχημα

Στο κομβόι των αυτοκινήτων προπορευόταν ένα CITROEN C3 λευκό, του οποίου οδηγός ήταν ο 23χρονος τον οποίο έχουν στο στόχαστρο οι Αρχές, συνοδηγός ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, πίσω από οδηγό καθόταν ένας 21χρονος και πίσω από συνοδηγό ένας 20χρονος επίσης με καταγωγή από την Αλβανία, σύμφωνα με το Mega.

Το δεύτερο αυτοκίνητο ήταν ένα Renault Clio μαύρο, αυτό που στο βίντεο φαίνεται να φεύγει από τον μονόδρομο. Οδηγός σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν ένας 22χρονος ημεδαπός, με συνοδηγό έναν 22χρονο επίσης ημεδαπό. Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν ένας 21χρονος και ένας 20χρονος επίσης ημεδαποί.

Το τρίτο αυτοκίνητο είναι ένα VW Polo γκρι. Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος παραμένει άγνωστος στις Αρχές, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένας 25χρονος ημεδαπός ως συνοδηγός.

Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν ένας 21χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία. Το τρίτο αυτοκίνητο μάλιστα είναι αυτό που είχε στρίψει στον δρόμο και είχε σταματήσει μπροστά από την πολυκατοικία όπου έγινε το φονικό.