Για διεθνές κύκλωμα κάνει λόγο ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκης. Ο κ. Διαλυνάς κλήθηκε να βοηθήσει ως δικηγόρος στην υπόθεση.

«Σας είχα πει ότι το κύκλωμα είναι διεθνές. Υπήρξαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο. Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνούς» σημείωσε και ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να βιαστούν. «Βιαστείτε μην μας καπελώσουν από την Κύπρο και ξευτιλιστούμε» είπε.

«Οι τοξικολογικές έπρεπε να έχουν βγει»

Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης.

«Απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές μετά από 20 μέρες. Έπρεπε να έχουν βγει σε 7 μέρες» είπε και διέψευσε τις πληροφορίες περί αποστολής τους σε εργαστήριο της Ελβετίας. «Είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να στείλει εξετάσεις στην Ελβετία;» διερωτήθηκε στους δημοσιογράφους. Σε ερώτηση εάν εννοεί ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την καθυστέρηση, τόνισε πως δεν μπορεί να πει ότι κάτι τέτοιο γίνεται σκόπιμα.

Ο κ. Διαλυνάς αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μιλήσουν και άλλες γυναίκες από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι συνθήκες. «Εμένα μου ζητήθηκε βοήθεια πριν 2 μέρες, βοηθώ σαν δικηγόρος και άνθρωπος».

«Ξέρω ότι υπάρχουν διάφοροι “ψαράδες” που “ψαρεύουν” κοριτσάκια, τα οδηγούν εκεί πού πρέπει. Τσάμπα ποτά, μεγάλη ζωή. Μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία» ανέφερε.