Καταθέσεις από το σύνολο των ενοίκων πού συγκροτήματος κατοικιών επί της οδού εννοείς στη Γλυφάδα θα λάβουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, το οποίο ανέλαβε την προανάκριση για την έκρηξη βόμβας τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη βόμβα είχε τοποθετηθεί μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης, καθώς στο σημείο άνοιξε κρατήρας, γκρεμίστηκε η σιδερένια πόρτα του συγκροτήματος κατοικιών, υπέστησαν υλικές ζημιές τρία σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα και έσπασαν τζάμια και σε παρακείμενες πολυκατοικίας.

Πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό που έχουμε δει να χρησιμοποιείται από ανθρώπους της επονομαζόμενης αθηναϊκής νύχτας, χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι το «μήνυμα» είχε αποδέκτη από τον συγκεκριμένο χώρο.

Τι λένε πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο Newsbeast για τους κατοίκους του συγκροτήματος

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. σχολίασαν στο Newsbeast ότι: «Στο συγκρότημα κατοικιών δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να μένει κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στόχος. Ούτε κάποιο πολύ μεγάλο όνομα του επιχειρηματικού κόσμου». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το συγκεκριμένο περιστατικό χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως σοβαρό γι’ αυτό και μέχρι αυτή την ώρα ο χώρος είναι αποκλεισμένος και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διεξάγουν έρευνες.