Ένας αστυνομικός –ελαφρά τραυματίας- αλλά καμία σύλληψη είναι ο απολογισμός κινηματογραφικής καταδίωξης που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στη Δυτική Αττική.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στη λεωφόρο Δημοκρατία ένα «ύποπτο» όχημα, το οποίο είχε κατεύθυνση προς τη Δυτική Αττική. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο, αυτός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς για να διαφύγει. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του οχήματος εμβόλισε μία υπηρεσιακή μηχανή, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στο πόδι και να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο 401ΓΝΣΑ.

Η καταδίωξη έφτασε μέχρι τον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα σε περιοχή όπου βρίσκεται καταυλισμός. Εκεί οι ύποπτοι εγκατέλειψαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στη συνέχεια από αστυνομικές δυνάμεις. Στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν κλοπιμαία, τα οποία εκτιμάται ότι είχαν αρπάξει λίγη ώρα πριν την καταδίωξη από σπίτι στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει διακριβωθεί από ποια οικεία αφαιρέθηκαν τα κλοπιμαία. Στο όχημα των δραστών επέβαιναν κατά πληροφορίες τέσσερα άτομα, τα οποία και αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.