Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς και τους φίλους του 40χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση ο οποίος από τα ξημερώματα της Τετάρτης παραμένει στα χέρια των απαγωγέων του.

Μετά την πρώτη επαφή που υπήρξε με τους δράστες, αυτοί δεν έχουν εμφανιστεί εκ νέου κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών και πάλι με μήνυμα προς τον αδερφό του επονομαζόμενου «βασιλιά των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων». Σύμφωνα με πληροφορίες στα πρώτα τους μηνύματα οι απαγωγείς είχαν ζητήσει χρηματικό ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με τον αδερφό του 40χρονου επιχειρηματία να απαντάω ότι είναι αδύνατο να βρεθούν τόσα μετρητά.

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι

Από την πλευρά τους οι δράστες ανταπάντησαν ότι θα επανέλθουν το πρωί της Πέμπτης. Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι συνολικά 4 μηνύματα προς τον αδερφό του Γιώργου Κυπαρίσση, ένα εκ των οποίων ήταν η φωτογραφία του προκειμένου να δείξουν ότι είναι αυτοί που τον κρατούν όμηρο. Έκτοτε και με δεδομένο ότι η πληροφόρηση βγαίνει με το σταγονόμετρο φαίνεται να υπάρχει «σιγή ασυρμάτου» από τους απαγωγείς. Στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για ιδιαίτερα πεπειραμένους κακοποιούς αλλά για άτομα που προχώρησαν στην απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία στη λογική «να αρπάξουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε και να τον αφήσουμε γρήγορα ελεύθερο».

Για αυτό και οι χειρισμοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι «χειρουργικοί» και από απόσταση, καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει η ζωή του Γιώργου Κυπαρίσση.