Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει όχι μόνο τα Γρεβενά αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.  Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της αστυνομίας για την εξιχνίαση του εγκλήματος, ο 59χρονος βίασε τη μητέρα του πριν τη σκοτώσει.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα αποκαλύφθηκε ότι ο μητροκτόνος είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του το 1993.

Σε βάρος του 59χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία με δόλο και βιασμό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η εμπλοκή του 59χρονου προέκυψε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων, δεδομένων και ευρημάτων που ανέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Συγκεκριμένα, εντός της οικίας τους, ο 59χρονος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο της μητέρας του, ενώ επιπλέον εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Έγκλημα στα Γρεβενά: «Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό»

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, πως οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί η μητέρα του έκαψε το φαγητό.

Για τη δολοφονία της γιαγιάς του, ο 59χρονος είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί. Αποφυλακίστηκε όμως, άγνωστο μέχρι στιγμής πότε, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές.