Η 34χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, παραδέχτηκε τις κατηγορίες για αρπαγή και χορήγηση ναρκωτικών αλλά αρνήθηκε την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης κατά τη διάρκεια της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

«Δέχομαι τις κατηγορίες της αρπαγής και της χορήγησης ουσιών στη μικρή. Αρνούμαι ό,τι έχει σχέση με βιασμό, ασέλγεια και εγκατάλειψη. Στην απολογία μου θα εξηγήσω τι ακριβώς της χορήγησα» ανέφερε η κατηγορούμενη κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο 41χρονος φερόμενος ως συνεργός της αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. «Δεν έχω δει, ούτε έχω αγγίξει κανένα παιδί. Δεν είχα καταλάβει τις προθέσεις της συγκατηγορούμενης για να τη συνδράμω. Δεν είχα καμία ανάμειξη» είπε.

Όπως υπενθυμίζει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βασική κατηγορούμενη διώκεται με τις εξής πράξεις: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί ο δράστης σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση, έκθεση, όπως επίσης διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της ανάμειξης του σε ποτό, με σκοπό τη διάθεσή του.

Όσον αφορά τον 41 ετών κατηγορούμενο, η εμπλοκή του οποίου προέκυψε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, ύστερα από άρσεις του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών και του Διαδικτύου στις επικοινωνίες της 34χρονης, διώκεται για συνέργεια στις πράξεις της αρπαγής ανηλίκου και της έκθεσης. Μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση των μαρτύρων και πρώτη ανέβηκε στο βήμα η μητέρα της δεκάχρονης.

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: H 34χρονη είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον μικρότερο αδερφό της

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, με τη μητέρα της κατηγορούμενης, να αναφέρει στις αρχές ότι η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδελφό της.

«Τον Νοέμβριο του 2019, κατά την παραμονή μου στο σπίτι της κόρης μου, μου είπε ότι όταν ήταν μικρή, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον αδελφό της, ο οποίος ήταν 4,5 χρόνια νεότερός της. Στην ερώτησή μου πώς έγινε αυτό, μου είπε ότι ήταν αρκετά μικροί και τον εξανάγκασε να (…) στο κρεβάτι της», ανέφερε στην κατάθεσή της η μητέρα της 34χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή της Μαρκέλλας, σύμφωνα με το Mega.