Θύμα ενόπλων έπεσε στις 9:15 το πρωί η διευθύντρια του ταχυδρομικού υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Όπως προκύπτει μέχρι στιγμής το περιστατικό έγινε σε απόσταση 150 με 200μ. από το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Εκείνη την ώρα, η 31χρονη διευθύντρια, συνοδευόμενη από ταχυδρομικό πράκτορα, επέστρεφε από τράπεζα, όπου, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε πάει για να εφοδιαστεί για τις ανάγκες του υποκαταστήματος.

Οι δύο δράστες επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και εκτιμάται ότι παρακολουθούσαν το δρομολόγιο της διευθύντριας. Όπως έγινε γνωστό, ένας εκ των δραστών εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στη γυναίκα και τον συνοδό της, και με την απειλή πιστολιού, απέσπασε την τσάντα με τα 25.000 ευρώ. Στη συνέχεια, ο ένοπλος επέστρεψε στο αυτοκίνητο, όπου τον περίμενε ο συνεργός του, που καθόταν στη θέση του οδηγού, και αφού ανέπτυξαν ταχύτητα εξαφανίστηκαν.

Να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., μόλις την περασμένη Τρίτη, άγνωστοι, αφού μπήκαν στο εσωτερικό του, παραβιάζοντας με αγροτικό όχημα την κεντρική του είσοδο, ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 19.000 ευρώ, το φόρτωσαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν.