Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την προετοιμασία του σχεδίου «Γοργοπόταμος» το οποίο είχαν εκπονήσει τα έγκλειστα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς ήρθε στο φως της δημοσιότητας απόψε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Mega».

Στο συγκεκριμένο βίντεο ακούγεται η Αγγελική Σπυροπούλου μαζί με έναν άγνωστο συνεργό της να μελετούν τους δρόμους μέσω των οποίων θα πήγαιναν στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να τις ανατινάξουν.

Η διαδρομή έχει καταγραφεί από το κινητό της Σπυροπούλου ενώ σύμφωνα με αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής αυτής της διαδρομής είχε προηγηθεί μία ακόμα καθώς η Αγγελική είχε καταγράψει σε χαρτί τους δρόμους που θα ακολουθούσαν.

Επιπλέον οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής ανακάλυψαν βίντεο τα οποία είχαν «κατεβάσει» τα έγκλειστα μέλη της Συνωμοσίας και στη συνέχεια τα είχαν δώσει στην Αγγελική και στα οποία υπάρχουν οδηγίες για την κατασκευή και πυροδότηση βομβών αλλά και πως αυτοί που θα συμμετείχαν στην επιχείρηση θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν διπλή γεμιστήρα στο καλάσνικοφ, ώστε, αφενός να έχουν μεγαλύτερη δύναμη πυρός αλλά και να κερδίσουν χρόνο.