Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό μετά την κατακραυγή που δέχθηκε έπειτα από την ανάρτηση του εις βάρος νεαρής κοπέλας που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάσος Ξιαρχό είναι κλεισμένος στο σπίτι του στο Μενίδι και φέρεται να έχει πάρει χάπια.

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η ΕΜΑΚ. Μάλιστα φέρεται να είχε στείλει μηνύματα σε φίλους του, τα οποία τους τρόμαξαν για τις προθέσεις του σύμφωνα με το Mega.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο Τάσος Ξιαρχό να μην είναι στο σπίτι του και τον αναζητούν.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εδώ και αρκετή ώρα, το κινητό τηλέφωνο του Τάσο Ξιαρχό φέρεται να είναι απενεργοποιημένο.

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον Τάσο Ξιαρχό να έστειλε μήνυμα σε φιλικό του άτομο κάνοντας του γνωστό πως έχει πάρει χάπια. Το φιλικό του πρόσωπο, ανησυχώντας για τον χορογράφο φέρεται να ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άνδρες της Αστυνομίας ξεκίνησαν να αναζητούν τον Τάσο Ξιαρχό στην περιοχή του Μενιδίου και φέρονται να τον εντόπισαν. Λίγη ώρα αργότερα, τα ίχνη του χορογράφου χάθηκαν πάλι με τις Αρχές να βρίσκονται έξω από την οικία του.