Εννέα χρόνια μετά τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου η οικογένεια του εξακολουθεί να αναζητά τα κομμάτια του παζλ που θα αποκρυπτογραφήσουν τα μυστικά του εγκλήματος αλλά και τα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο.

Ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοικτός ενώπιον της δικαιοσύνης μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εννέα νέων προσώπων για συνεργεία στην αρπαγή και τη δολοφονία του 26χρονου τα οποία ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια του Δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.


Δεκατέσσερις μήνες μετά την άσκηση των νέων ποινικών διώξεων η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Ρουσόπουλο, θα βρεθεί σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, καταγγέλλοντας καθυστέρηση των ερευνών.

Στη νέα λίστα των κατηγορουμένων περιλαμβάνονται οι γιοι του καταδικασμένου σε ισόβια ως εγκεφάλου της υπόθεσης αλλά και η σύζυγος του, η οποία είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος και, πλέον, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του άτυχου Μάριου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της ανάκρισης δεν έχει καν ξεκινήσει η κλήση μαρτύρων γεγονός που οδηγεί την οικογένεια να διαμαρτύρεται πως η υπόθεση έχει βαλτώσει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.