Στο στενό περιβάλλον του Μένη Κουμανταρέα στρέφονται οι έρευνες των αρχών, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για τη δολοφονία του 83χρονου συγγραφέα στο σπίτι του στην Κυψέλη.

Σημαντικό στοιχείο θα αποτελέσει το κινητό του τηλέφωνο, όπου οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, θα αναζητήσουν πρόσωπα με τα οποία συνομίλησε πριν το μοιραίο βράδυ.

Οι πληροφορίες λένε πως ο γνωστός συγγραφέας είχε ραντεβού την Παρασκευή το βράδυ στο σπίτι του και για αυτό έφυγε από την παρέα του.

Συγκεκριμένα, βρισκόταν σε γειτονικό κατάστημα με φίλο του, τον οποίο άφησε εκεί λέγοντας: «Πάω για λίγο στο σπίτι για πέντε λεπτά γιατί έχω μία δουλειά». Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι ο 83χρονος συγγραφέας είχε ραντεβού με κάποιο «άγνωστο» μέχρι τώρα πρόσωπο, το οποίο μπήκε μαζί του στο σπίτι, τον αιφνιδίασε και τον σκότωσε.

Οι υποψίες για το περιβάλλον του λογοτέχνη, απορρέουν από το γεγονός ότι η πόρτα δεν βρέθηκε παραβιασμένη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έψαξαν επιλεκτικά στο σπίτι.

Ο γνωστός συγγραφέας βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη στον 4ο όροφο επί της Ζακύνθου 3.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 83χρονος συγγραφέας βρέθηκε να φέρει εκδορές και χτυπήματα στο πρόσωπο.

Ο θάνατός του προσδιορίζεται γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα, ενώ περισσότερα στοιχεία για την αιτία του θανάτου του θα δοθούν μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει τη Δευτέρα.