Ένα δεύτερο σημείωμα βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος χθες βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο σημείωμα αναφέρεται στον αδερφό του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ακριβές περιεχόμενό του.

Παράλληλα με βάση τα δύο σημειώματα που έχουν εντοπιστεί και με την ιατροδικαστική εξέταση, η αστυνομία βλέπει πως το πιθανότερο σενάριο για τον θάνατο του 53χρονου επιχειρηματία είναι η αυτοχειρία, ωστόσο αφήνουν όλα τα σενάρια ανοιχτά.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση του Σταύρου Δογιάκη.

Σταύρος Δογιάκης: Είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα – Βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι

Ο συνιδιοκτήτης της φημισμένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα και το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη.

Ο Σταύρος Δογιάκης εντοπίστηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι στην περιοχή του Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή, έξω από το αυτοκίνητό του, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκε ένα εννιάρι πιστόλι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA ο Δογιάκης φέρεται να ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του. Πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα, με κυριότερο απ’ αυτά, γιατί επέλεξε να αφήσει στον αδερφό του, Νίκο, χειρόγραφα σημειώματα.

Μάλιστα στο πρώτο σημείωμα γνωστοποιούσε ότι του αφήνει την περιουσία του, ενώ στην οικογένεια δεν υπήρχαν άλλοι κληρονόμοι. Άτομα από το περιβάλλον του ισχυρίζονται ότι τις τελευταίες μέρες φαινόταν ότι κάτι απασχολούσε τον 53χρονο και τον είχε καταβάλει ψυχολογικά.

Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας είχε συναναστροφές με γνωστά άτομα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, καθώς πολλοί διάσημοι συχνάζουν στην ταβέρνα του.