Ενώπιον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ένας 47χρονος στη Ρόδο, σε βάρος του οποίου υπάρχει καταγγελία ότι ασέλγησε σε 13χρονη και προσπάθησε να της δώσεις κάνναβη. Ο άνδρας έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος του πατέρα του κοριτσιού που τον κατήγγειλε.

Ο 57χρονος πατέρας κατήγγειλε ειδικότερα ότι ενώ το παιδί έπαιζε με την παρέα του όταν επέστρεψε στο σπίτι ο γείτονας προφασίστηκε ότι την χρειάζεται για να τον βοηθήσει σε κάποια δουλειά. Όταν ανέβαινε την ρώτησε, όπως ισχυρίζεται, αν είχε κάνει σεξ και το παιδί απάντησε αρνητικά, ενώ, όπως κατέθεσε, εξεπλάγη και ο 47χρονος επεδίωξε να ασελγήσει εις βάρος της. Διατείνεται μάλιστα ότι την έσφιγγε στην αγκαλιά του και την ακούμπησε σε σημεία του σώματός της ενώ της προσέφερε να κάνει χρήση «χόρτου».

Το παιδί προσπάθησε να φύγει από το σπίτι, όπως ισχυρίζεται και κοντά στην πόρτα, όταν επεδίωξε να την αποτρέψει ο καταγγελλόμενος, τον κλότσησε στα γεννητικά όργανα, ξεκλείδωσε και έφυγε. Το παιδί ισχυρίστηκε ακόμη ότι πέντε μέρες μετά την είδε και της είπε «εμείς οι δύο θα τα ξαναπούμε», με αποτέλεσμα να φοβηθεί.

Αρνείται τις κατηγορίες

Υποστήριξε ακόμη ότι την προσέγγισε και μέσω των social media και ότι μπλόκαρε τον λογαριασμό του. Ο 47χρονος ανέθεσε στην γνωστή ποινικολόγο Αθηνών κ. Γιάννα Παναγοπούλου να κινηθεί εναντίον του διότι στο προφίλ του στο Facebook κοινοποίησε δημόσια ανάρτηση αναφέροντας ψευδή και συκοφαντικά σχόλια εις βάρος του. Πιο συγκεκριμένα, δίχως να έχει ασκηθεί εις βάρος του οποιαδήποτε ποινική δίωξη με την ανάρτησή του τον εμφάνισε ως τον βιαστή της Ρόδου με θύματα γριές και παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως εκθέτει στην μήνυσή του, μια οικογενειακή του φίλη και γειτόνισσά τους τούς επισκέφθηκε έντρομη και πανικόβλητη και τους ενημέρωσε ότι κατά την περιήγησή της στο Facebook είδε κάποιες αναρτήσεις του μηνυόμενου ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε ασελγήσει στην κόρη του, στην μητέρα του και σε όλες τις γριές της Παλιάς Πόλης! Κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, διάφοροι άλλοι (αγνώστου αριθμού) φίλοι του άρχισαν να ρωτούν και να τον προτρέπουν: «Πες ονόματα» κλ.π.

Συνεχίζοντας ο μηνυόμενος απεκάλυψε την ταυτότητά του και στη συνέχεια έγραψε «του ζητάω 1.000.000 ευρώ αποζημίωση για ψυχική οδύνη» αναφέρει η dimokratiki.gr.

Ανάλογη ενημέρωση για τις αναρτήσεις του πατέρα είχε ο 47χρονος και από άλλους γνωστούς και φίλους του, ενώ μια άλλη γειτόνισσα, τους επισκέφθηκε και τους ενημέρωσε ότι άκουσε να λέει ότι ο πατέρας του παιδιού είχε σκοπό να του πάρει 1.000.000 ευρώ αποζημίωση για τον βιασμό του παιδιού του, ενώ υποστήριξε ότι στην ίδια γειτόνισσα το παιδί είχε διαψεύσει τα όσα υποστήριζε ο πατέρας του.

Ο 47χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι η ανήλικη κατέθεσε ότι όλα έγιναν1-2 Οκτωβρίου, ενώ ο πατέρας της κατέθεσε ότι οι ίδιες πράξεις έλαβαν χώρα την 23-24 Σεπτεμβρίου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.