Η αγοραπωλησία οικοπέδου μεγάλης αξίας σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής στην οποία προβλεπόταν μια προκαταβολή δεκάδων χιλιάδων ευρώ, βρίσκεται εκ νέου στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαλεύκανση της φονικής ληστείας με θύμα την 20χρονη Καρολάϊν.

Οι αστυνομικοί ερευνούν πληροφορίες (ορισμένες προέρχονται από τις φυλακές Κορυδαλλού), σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» για εμπλοκή στην εγκληματική επίθεση Αλβανών ποινικών που πληροφορήθηκαν τη συγκεκριμένη συναλλαγή και στόχευσαν την κατοικία όπου διέμενε η άτυχη 20χρονη, ο 32χρονος σύζυγός της και το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι τους.

Επιπλέον, έχοντας ως δεδομένο ότι τα άτομα νεαρής ηλικίας – όπως το ζευγάρι- τείνουν να προτιμούν για τις διατραπεζικές συναλλαγές τους ηλεκτρονικές υπηρεσίες και πιστωτικές κάρτες, εξετάζουν μεθοδικά ποιοι συμμετείχαν σε αυτόν τον κύκλο συναλλαγών όπου η καταβολή των χρημάτων θα γινόταν σε ρευστό. Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν είναι εάν είχε γίνει ανάληψη χρηματικού ποσού από πιστωτικό ίδρυμα αλλά και εάν υπήρξαν παρακολουθήσεις του συζύγου του θύματος ή άλλου προσώπου που οδήγησαν τους δράστες στη μεζονέτα που σημειώθηκε η φονική ληστεία.

Κρίσιμα θεωρούνται από την ΕΛ.ΑΣ. και τα αποτελέσματα των αναλύσεων από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων όσον αφορά στα ίχνη DNA και αποτυπωμάτων που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Η έρευνα αυτή είναι σε πλήρη εξέλιξη και στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις, με τις διωκτικές αρχές να επιχειρούν να στεγανοποιήσουν πλήρως την έρευνα, διαθέτοντας ήδη στοιχεία που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.