Ένα τρίτο πρόσωπο που πιθανόν συμμετείχε στην ενέδρα θανάτου που έστησαν στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, αναζητά η αστυνομία.

Το πρόσωπο αυτό, που πιθανόν είναι γυναίκα, φαίνεται πως ενημέρωσε τους εκτελεστές ότι ο δημοσιογράφος έφτασε στο σημείο, πριν οι δύο επιβαίνοντες στο μηχανάκι τον πυροβολήσουν και τον σκοτώσουν εν ψυχρώ με 10 σφαίρες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πιστεύουν πως οι δύο άνδρες, που από το οπτικό υλικό φαίνεται πως έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας ελάχιστα λεπτά πριν από τον δημοσιογράφο, είχαν ακόμη έναν συνεργό. Αναζητούν μια γυναικεία φιγούρα, εκτιμώντας πως αυτή ακολουθούσε τον Γιώργο Καραϊβάζ, μέχρι να φτάσει στο σπίτι του.

Η γυναίκα αυτή, σύμφωνα με το σενάριο που οι αστυνομικοί θεωρούν επικρατέστερο, ειδοποίησε τους δυο άνδρες, τον εκτελεστή που φορούσε μαύρη κουκούλα, μαύρη μάσκα κατά του κορoνοϊού, άσπρο μπουφάν, χακί στρατιωτικό παντελόνι και γάντια και τον οδηγό της μοτοσυκλέτας που φορούσε κράνος, σκούρο μπουφόν και μπλε τζιν παντελόνι.

Το οπτικό υλικό από τη δολοφονική επίθεση βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.