Νεκρική σιγή επικρατεί σήμερα στη Μακρινίτσα Πηλίου, στον τελευταίο αποχαιρετισμό στα δύο αδέρφια που έχασαν τη ζωή τους από το μαχαίρι του 31χρονου φερόμενου δράστη. Ο 30χρονος Γιώργος και η 28χρονη Κωνσταντίνα οδηγούνται στην τελευταία τους κατοικία, με τους γονείς τους να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν το μοιραίο.

«Ο πελάτης μου έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχολογικό, έχει διαγνωστεί από τους γιατρούς. Ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή και παρακολούθηση. Έχω την εντύπωση ότι δεν λάμβανε την αγωγή, ο γιατρός γράφει ότι δεν συνεργαζόταν. Το πρόβλημα είναι δεδομένο, δεν είχε καταλογισμό, δεν θυμάται καν τι έκανε. Θυμάται μέχρι την ώρα που πήγε να δει το παιδί του, του απαγόρευσαν. Έσπασε το τζάμι. Θυμάται ότι έσπρωξε τη γυναίκα του και τον αδερφό της, δεν θυμάται με τίποτα ότι πήρε μαχαίρι και τους κατάφερε χτυπήματα» είπε χθες (06.04) ο δικηγόρος του 31χρονου, Δημήτρης Βούλγαρης στην τηλεοπτική εκπομπή «Συμβαίνει τώρα» του Astra.

«Είχε μανία καταδίωξης, νόμιζε ότι τον κυνηγούν και θα τον σκοτώσουν. Τώρα είναι συντετριμμένος και δεν το πιστεύει» πρόσθεσε. «Κάνει ερωτήσεις “χτύπησαν πολύ, είναι καλά;”. Είναι σε τέτοια διαταραχή που δεν το πιστεύει και ο ίδιος» ανέφερε. «Είναι σίγουρα διαταραγμένη προσωπικότητα, έχει σοβαρό ψυχικό νόσημα, πιστεύω ότι έπρεπε να υπάρχει άλλη αντιμέτωση για τον άνθρωπο, από τότε που επιλήφθη η εισαγγελία. Αν είχαμε αναγκαστική νοσηλεία θα είχαν αποφευχθεί όλα αυτά» επισήμανε ο κ. Βούλγαρης.

Δείτε φωτογραφίες από το thenewspaper.gr

Δείτε το βίντεο:

TAGS