Άλλη μία νέα εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση του ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό. Μετά την εξέταση από την αστυνομία ενός κοσμηματοπώλη, καθώς και 3 πανάκριβων ρολογιών για να διαπιστωθεί εάν ήταν προϊόντα κλεπταποδοχής ήρθε και η πληροφορία ότι η υπόθεση πλέον λαμβάνει διεθνή χαρακτήρα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο «παιχνίδι» για τον εντοπισμό των κοσμημάτων και των μετρητών, που πλησιάζουν τα 8 εκατ. ευρώ, μπαίνει πλέον και η Ιντερπόλ. Τα κλιμάκια που θα συμμετέχουν στην έρευνα θα έχουν ως αποστολή να βρουν την διαδρομή που ακολούθησαν τα κλοπιμαία.

Νωρίτερα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η αστυνομία είχε πάρει 3 πανάκριβα ρολόγια από κοσμηματοπωλείο μάρτυρα στην υπόθεση ώστε να εξεταστούν αν σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την υπόθεση του ριφιφί. Όπως έδειξαν τα στοιχεία από το εγκληματολογικό της αστυνομίας, τα ρολόγια είναι «καθαρά».

Ο κοσμηματοπώλης εξεταζόταν μαζί με άλλους τρεις μάρτυρες για το αν έχει σχέση με τον κατηγορούμενο Βασίλη Γκουρούση με τις αρχές να τον καλούν για να μάθουν τα «τι, ποιος, από πού» της γνωριμίας τους. Ο κοσμηματοπώλης ανέφερε στην αστυνομία ότι η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική.