Ο δικηγόρος της επιχείρησης στα Λεχαινά όπου βρέθηκε νεκρός ο 56χρονος φύλακας δήλωσε πως είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και πως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από αιμορραγική καταπληξία συνεπεία κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώου.

Ο δικηγόρος της επιχείρησης κ. Αλετράς, εξέφρασε εκ μέρους της επιχείρησης τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του φύλακα. «Είμαστε συγκλονισμένοι με το περιστατικό το οποίο έγινε και για το οποίο δεν μπορούμε πράγματι να δώσουμε μια εξήγηση, τους λόγους για τους οποίους τα σκυλιά, τον άνθρωπο τον οποίο τα φρόντιζε, τα τάιζε, τα πότιζε επί τρια χρόνια, του επιτέθηκαν. Θα ψάξουμε να βρούμε τους λόγους για τους οποίους συνέβη το συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.