Μια 30αχρονη αλλοδαπή ήταν το δόλωμα κυκλώματος που στόχευε σε ανυποψίαστα θύματα με σκοπό να τα ληστέψει. Το στόρι στήθηκε ως εξής…

Δύο άνδρες ηλικίας 33 και 40 ετών αντίστοιχα με καταγωγή από τη Ρουμανία και την Ελλάδα, είχαν ως συνέταιρο την αλλοδαπή καλλονή που αφού «πουλούσε» έρωτα στα θύματά της, τους παρέσερνε μετά σε ερημικά σημεία και με τη βοήθεια των δύο συνεργατών της, τους λήστευαν!

Τελευταίο θύμα της ήταν ένας 64χρονος ο οποίος αφού παρασύρθηκε από τη γοητεία της, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να τη μεταφέρει σε απόμακρο σημείο. Το θύμα αγνοούσε φυσικά ότι οι δύο συνεργάτες της αλλοδαπής του είχαν στήσει καρτέρι στη διασταύρωση στην εθνική Πατρών-Πύργου.

Οι δύο άντρες επιτέθηκαν στον 64χρονο, ξυλοκοπώντας τον και αφαιρώντας τα χρυσαφικά που είχε στην κατοχή του, τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και το πορτοφόλι του. Ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας το θύμα τους αιμόφυρτο.

Ο 64χρονος, σύμφωνα με την Espresso, κατόρθωσε τελικά να μεταβεί στην Ασφάλεια, όπου κατάγγειλε το περιστατικό. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως επρόκειτο για την ίδια γυναίκα που τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, πράγμα που τους επιβεβαίωσε και ο 64χρονος μετά από επίδειξη φωτογραφιών.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 33αχρονο συνεργάτη της με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενώ ο 40χρονος Έλληνας δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η 30χρονη κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται ακόμη από τις Αστυνομικές Αρχές.