Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι των Διευθύνσεων Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της ΓΑΔΘ, πραγματοποίησαν ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των οποίων:

  • Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, στην περιοχή της Τούμπας, 36χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα προμηθεύτηκε από 38χρονος ημεδαπό, ο οποίος επίσης εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 88 ναρκωτικά δισκία, ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
  • Συνελήφθη βραδινές ώρες της 24 Ιουνίου , στην περιοχή του Ευόσμου, 44χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ένα ξύλινο ρόπαλο και ένα μαχαίρι.
  • Επίσης, πρωινές ώρες χθες βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός χώρων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ένα δέμα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 968 γραμμαρίων.
  • Τέλος, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο επιπλέον 4 άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.