Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, στην αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών.

Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού συγκροτήθηκαν συνεργεία αστυνομικών που είχαν ως αντικείμενο την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και άλλων μορφών παραβατικότητας, τον εξονυχιστικό έλεγχο ατόμων, την προσαγωγή υπόπτων και τη σύλληψη δραστών παραβατικών συμπεριφορών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί έλεγξαν 1.149 άτομα και 613 αυτοκίνητα και προσήγαγαν 126 άτομα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη 17 άτομα και συγκεκριμένα 12 αλλοδαπούς για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας, έναν Έλληνα για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπών, δύο αλλοδαπούς για παράνομη απασχόληση, μία γυναίκα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία, έναν αλλοδαπό για τα αδικήματα της αντίστασης και της εξύβρισης.

Οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν επιχειρήσεις στο νομό για την πάταξη της εγκληματικότητας.