Συνελήφθησαν χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί στη Σπάρτη και στις Κροκεές Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ασφάλειας, ένας 23χρονος, ένας 25χρονος και μία 43χρονη, για κατοχή ναρκωτικών. Επιπλέον, η 43χρονη κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή.Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα ένα 47χρονο, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στη Σπάρτη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 23χρονος και ο 25χρονος, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν ποσότητα χασίς, βάρους 67 γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος και ο 25χρονος είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από τον 47χρονο.

Σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στις Κροκεές Λακωνίας, έγινε έρευνα στο σπίτι του 47χρονου, στο οποίο βρισκόταν η 43χρονη σύνοικος του, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, ένα περίστροφο, ένα κυνηγετικό όπλο, εκατόν εβδομήντα ένα φυσίγγια και σαράντα έξι κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, τρία τσιγαριλίκια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και 100 δολαρίων ΗΠΑ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Σπάρτης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 47χρονου.