Μεγάλες αποκαλύψεις ετοιμάζει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση του παιδίατρου στα Ιωάννινα, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από μέρες, έχοντας στην κατοχή του σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, οι αστυνομικοί βρίσκονται πολύ κοντά στην αποκάλυψη συνεργατών του Βούλγαρου γιατρού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ήδη, η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 25χρονο στη Γλυφάδα, ο οποίος είχε στην κατοχή του δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με σκληρό παιδικό πορνό, προερχόμενο από ανταλλαγές που είχε κάνει με το γιατρό στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η ηλεκτρονική διεύθυνση του 25χρονου νεαρού βρέθηκε στον υπολογιστή που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του παιδίατρου, από τον οποίο φαίνονταν και οι ανταλλαγές υλικού που είχαν.

Ήδη, οι αστυνομικοί που ερευνούν τα κλειδωμένα αρχεία του παιδιάτρου, αν και ο ίδιος αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει τους κωδικούς, έχουν εντοπίσει 12 ηλεκτρονικές διευθύνσεις υπολογιστών που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα άτομα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τέσσερις από αυτές τις διευθύνσεις βγαίνουν στην Ελλάδα και αναμένονται τις επόμενες ημέρες εξελίξεις.