Μετά την διακοπή του δικαστηρίου, ο Θανάσης Καμπαγιάννης, συνήγορος πολιτικής αγωγής, χαρακτήρισε «επικοινωνιακές στρακαστρούκες» τα όσα θέλησε να ανακινήσει σήμερα ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ αναφέρθηκε και στη διαδικασία για τη χορήγηση των αναστολών που εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί, εκτός απροόπτου, αύριο.

«Το δικαστήριο με νηφαλιότητα απάντησε σήμερα στην απόπειρα συσκότισης και διαστρέβλωσης του αποδεικτικού υλικού. Προέκυψε η ύπαρξη βουλεύματος βάσει του οποίου ο κατηγορούμενος Λαγός είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς του όρους. Αυτό κατόπιν επιμονής του δικαστηρίου να έρθει με την επιμέλεια της εισαγγελίας το συγκεκριμένο βούλευμα» σημείωσε ο κ. Καμπαγιάννης.

Για την τοποθέτηση Κασιδιάρη, ο δικηγόρος των Αιγυπτίων ψαράδων επεσήμανε, ότι «οι επικοινωνιακές στρακαστρούκες του Κασιδιάρη δεν σημαίνουν τίποτα, μιας και τα έγγραφα στα οποία αναφέρθηκε είναι έγγραφα τα οποία ήταν ήδη αναγνωσθέντα από το δικαστήριο και ουδέν συνεισέφεραν στην αποδεικτική διαδικασία, η οποία σε κάθε περίπτωση πλέον έχει λήξει», καταλήγοντας: «Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου».