Κάθονται στο εδώλιο για χρέη

Τουλάχιστον 40 άτομα θα δικαστούν στη Ρόδο τις επόμενες μέρες


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17:28
07/04/2014
Κάθονται στο εδώλιο για χρέη
1
loading

Περισσότεροι από 40 επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, καταστηματάρχες, ιδιώτες ακόμα και συνταξιούχοι σήμερα, θα καθίσουν σε πρώτη φάση, στο εδώλιο των δικαστηρίων της Ρόδου στις 8 και 11 Απριλίου αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για χρέη στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία!

Τα πινάκια των δικαστηρίων του νησιού στενάζουν στην κυριολεξία τις τελευταίες εβδομάδες από τέτοιες περιπτώσεις, γεγονός που αποτυπώνει πλέον στην τραγική της μορφή, τις τρομακτικές συνέπειες που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση στην άλλοτε πανίσχυρη και κραταιά οικονομία του νησιού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, που συγκέντρωσε η Ροδιακή ενώπιον των δικαστηρίων του νησιού, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις παραπάνω κατηγορίες, πάνω από 40 πολίτες.

Συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη 8 Απριλίου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, θα καθίσουν 9 πολίτες οι οποίοι έχουν ήδη καταδικαστεί πρωτόδικα για υποθέσεις που αφορούν χρέη στο Δημόσιο, μη απόδοση ΦΠΑ και τραπεζικές επιταγές που δεν μπόρεσαν να καλύψουν.

Αντίστοιχα στις 10 Απριλίου 2014 ενώπιων του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Ρόδου θα βρεθούν αντιμέτωποι με οικονομικές διαφορές που έχουν με διάφορες τράπεζες, άλλοι 22 πολίτες, στην πλειοψηφία τους επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Μία μέρα μετά και συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου 2010 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Ρόδου θα καθίσουν επίσης ως κατηγορούμενοι 32 πολίτες, οι οποίοι θα δικαστούν πρωτόδικα για χρέη που έχουν συσσωρευτεί και δεν μπόρεσαν να πληρώσουν: Στο ΙΚΑ, στον Δημόσιο, σε ακάλυπτες επιταγές και για μη απόδοση ΦΠΑ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ager

    Έξω οι ...Ξηροί!
    Μέσα ...εμείς!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει