Απολογούνται σήμερα ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης η μάνα και η κόρη που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή, την περασμένη Κυριακή, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος της 45χρονης και της 18χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Προανακριτικά, οι δύο κατηγορούμενες ισχυρίστηκαν ότι προέβησαν στην πράξη αυτή επειδή ο 49χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη, όταν αυτή ήταν ανήλικη, ενώ επικαλέστηκαν και κάποιες οικονομικές διαφορές.

«Όλα είναι ψέματα» δήλωσε η αδερφή του 49χρονου άνδρα. «Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού.Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος… το τέλος το ξέρετε» υποστήριξε μιλώντας στο Star.