Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από την ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι σε ζευγάρι επιχειρηματιών του νησιού.

Έρευνες σε όλο το νησί πραγματοποιούν οι αστυνομικοί, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες του αγρίου εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να συμπληρώσουν με νέα στοιχεία το παζλ της μαφιόζικης επίθεσης, που έκοψε το νήμα της ζωής της 37χρονης γυναίκας, ενώ εξετάζουν το παρελθόν του 53χρονου συζύγου της, ο οποίος τραυματίστηκε από τα πυρά των δύο εκτελεστών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι αστυνομικοί «βλέπουν» πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου μιας και οι δράστες μοιάζουν να κινήθηκαν επαγγελματικά.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», στην Πάτρα, όπου φρουρείται από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Η επίθεση από τους δράστες πάνω στη μηχανή

Ώρα 2 και μισή χθες μετά το μεσημέρι. Ο 53χρονος επιχειρηματίας με την σύζυγό του κατευθύνονται με μια μοτοσικλέτα από την περιοχή Λιθακιά της Ζακύνθου προς τον Άγιο Σώστη.

Από την αντίθετη κατεύθυνση κινούνταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο άτομα. Φορούσαν άσπρα κράνη και ρούχα που έμοιαζαν με αστυνομικούς. Όταν διασταυρώθηκαν , οι δράστες έκαναν αναστροφή και άρχισαν να ακολουθούν το 53χρονο.

Λίγο πριν το χωριό ο συνεπιβάτης έβγαλε ένα 45αρι και άρχισε να πυροβολεί. Από τις σφαίρες η 37χρονη γυναίκα σωριάστηκε νεκρή. Ο επιχειρηματίας αν και σοβαρά τραυματισμένος προσπάθησε να απομακρυνθεί με τη μοτοσικλέτα ενώ οι δράστες πάτησαν το γκάζι και εξαφανίστηκαν.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του imerazante.gr