Δεν άντεξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και ξέσπασε την ώρα που ο συνήγορος του Ροδίτη κατηγορούμενου πήρε το λόγο για να ζητήσει την αναγνώριση ελαφρυντικών για τον εντολέα του.

Ήταν η στιγμή που σε μια αποστροφή του λόγου του, και ενώ ζητούσε την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας, ο δικηγόρος ευχήθηκε να βρισκόταν στη ζωή η Ελένη.

«Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό, 17 χρόνων ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου» ξέσπασε η μητέρα και αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας με τον ακροατήριο να τη χειροκροτεί.

«Ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη καμία άλλη δολοφονημένη » φώναζαν μέλη οργανώσεων κ.ά. Την ίδια ώρα η μητέρα της Ελένης, υποβασταζόμενη από συγγενείς της, οδηγήθηκε στο χώρο του Εφετείου που έχει διαμορφωθεί σε ιατρείο γιατί ένιωσε αδιαθεσία.

Έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες άτομα τα οποία φωνάζουν συνθήματα υπέρ της μνήμης της αδικοχαμένης κοπέλας.

Πριν λίγο το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχους και τους δύο κατηγορούμενους. 

Φωτογραφίες – Βίντεο: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.