Κορονοϊός Βόλος: Πρόστιμα σε πολίτες για άσκοπες μετακινήσεις

Ποια ήταν η συχνότερη αιτιολογία


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13:24
01/04/2020
Κορονοϊός Βόλος: Πρόστιμα σε πολίτες για άσκοπες μετακινήσεις
4
loading

«Βροχή» έπεσαν και χθες τα πρόστιμα στον Βόλο σε πολίτες που κυκλοφορούσαν σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας χωρίς το κατάλληλο έγγραφο κυκλοφορίας ή έγκριση μέσω SMS.

Το πρόστιμο των 150 ευρώ επιβλήθηκε από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια ελέγχων, σε 25 οδηγούς και πεζούς που κυκλοφορούσαν χωρίς το απαραίτητο έγγραφο, ενώ ενστάσεις υπέβαλαν στα αστυνομικά τμήματα κάποιοι που είχαν αντιρρήσεις για τα επιβαλλόμενα πρόστιμα.

Ελέγχους έκανε χθες και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου σε 14 οχήματα σε περιοχές της ευθύνης του, όπου ο μέσος όρος ηλικίας οδηγών- επιβαινόντων ήταν τα 51 έτη.

Η Λιμενική Αστυνομία έκανε και 269 ελέγχους πεζών, με μέσο όρο ηλικίας τα 44 έτη, με συχνότερη αιτιολογία τη σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο και διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για κίνηση στερούμενη σχετικής βεβαίωσης κυκλοφορίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΤΣΙΠΟΥΡΑ-ΧΟΡΤΑΡΙΑ–ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

  ΤΣΙΠΟΥΡΑ-ΧΟΡΤΑΡΙΑ--ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 2. avatar Μετανάστης 2

  Να ζητάτε από τα όργανα τις τάξεις ότι το εγγραφώ τις κλήσεις είναι σίγουρο ότι είναι ελεγμένες από κρατικές υπηρεσίες εάν τι όργανο έχει στα γάντια τού τον ίο. Συμπέρασμα δεν παραλαμβανω τέτοια χαρτιά από κάποιον άγνωστο

 3. avatar Τζακ

  Ο Βόλος από ανέκαθεν είναι μια πόλη που αν πας θα δεις πάντα οι δρόμοι να είναι γεμάτοι από κόσμο. Φαίνεται ότι και αυτά τα σκληρά μέτρα δεν πτοούν τους κατοίκους εκεί Ειδικά στην παραλία γίνεται πατεις με πατώσε ο ένας πάνω στον άλλον

  1. avatar τολιος

   ...τη δεκαετία του 90,διότι τώρα είναι κλάφτα(ασχέτως κορνοϊου)

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει