Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην περιοχή της Σταυρούπολης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 29χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο κατηγορούμενος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φέρεται να προσέγγισε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Καλαμαριάς και με απειλή πιστολιού, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγε με ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Έπειτα από αναζητήσεις , ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαινε, αλλά και σε έλεγχο του ιδίου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

– 1 πιστόλι (ρέπλικα)
– 1 αναδιπλούμενο μαχαίρι
– Ρουχισμός πρόσφορος για κάλυψη χαρακτηριστικών προσώπου
– 420 ευρώ
– 1 κράνος και
– 4 εξωτερικοί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων ( USB )

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι, το όχημα με το οποίο κινούταν ο κατηγορούμενος, έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, που είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο και για τις οποίες δηλώθηκε κλοπή την 22-11-2013.

Επιπλέον , υπάλληλος του προαναφερόμενου πρατηρίου, ισχυρίστηκε ότι ο 29χρονος, προ ημερών, προμηθεύτηκε καύσιμα από το σημείο, χωρίς όμως να καταβάλει το αντίστοιχο αντίτιμο.

Ο συλληφθείς , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.