Ήταν φέτος τον Αύγουστο όταν ο Τάσος Μητρόπουλος και η Νένα Χρονοπούλου αποφάσισαν να κάνουν στροφή στην επιχειρηματική τους πορεία και να δημιουργήσουν ενεχυροδανειστήριο στη Καλαμάτα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και υποψήφιος βουλευτής Πειραιά, άνοιξε το ενεχυροδανειστήριο στη μεσσηνιακή πόλη στο οποίο μάλιστα είχε την φωτογραφία του και την υπόσχεση του ότι διαθέτει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ωστόσο, η δυνατή έκρηξη που σημειώθηκε στο ενεχυροδανειστήριο, έδωσε τέλος στη λειτουργία του καταστήματος, με σημαντικές ζημιές να σημειώνονται και στα διπλανά καταστήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στη είσοδο του καταστήματος και πυροδοτήθηκε με καλώδιο μήκους πενήντα μέτρων από τους δράστες.

Το ζευγάρι βρισκόταν στον Πειραιά, αφού κάποιες από τις ημέρες κατέβαινε στην πρωτεύουσα, με την αντιτρομοκρατική να ενημερώνει το ζευγάρι ότι ο δράστης που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, φορούσε μαύρο μπουφάν και καπέλο.

Η Νένα Χρονοπούλου ωστόσο δείχνει να μην επηρεάζεται από το σκηνικό. «Η Καλαμάτα είναι η πόλη που μεγάλωσα και γεννήθηκα. Η βόμβα δεν πρόκειται να με διώξει.

Μετακομίσαμε εδώ από την Αθήνα για να ζήσουμε μια καλύτερη ζωή, κάτι που απολαμβάνει ο μικρός γιος μας, που στεναχωριέται όταν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεβαίνουμε στην Αθήνα», ανέφερε η Νένα Χρονοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό Best.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.