Απαντήσεις για το πώς κατέληξε μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα ένας 46χρονος από το Μπαγκλαντές έδωσε με ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι ο 46χρονος είχε μαγαζί με ψιλικά στην συγκεκριμένη περιοχή. Έτσι, χθες το μεσημέρι μπήκε στο μαγαζί του ένας 28χρονος Αφγανός, ο οποίος τον απειλούσε να του δώσει τσιγάρα.

Τότε, ο 46χρονος έκλεισε τα ρολά του καταστήματος, εγκλώβισε το δράστη μέσα και κάλεσε την Άμεση Δράση. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα.

Κατά την προφορική εξιστόρηση του συμβάντος στους αστυνομικούς, ο 46χρονος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα. Αμέσως, όπως λέει η ΕΛ.ΑΣ., ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και έτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ελπίς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου δράστη για απόπειρα ληστείας, ενώ το συγκεκριμένο Τμήμα διενεργεί προανάκριση για τον αιφνίδιο θάνατο του 46χρονου, στο πλαίσιο της οποίας έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή.