Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ο άντρας που είχε αναλάβει την επίθεση εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού οδήγησε μέχρι την οδό Ελπίδος στην Γλυφάδα. Τον περίμενε μέχρι να επιστρέψει. Όταν εκείνος γύρισε, βγήκε από το αυτοκίνητο, τον πλησίασε, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπεσε κάτω για να προστατευθεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Από την πρώτη στιγμή, ο Κοβάσεβιτς ξεκαθάρισε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει εχθρούς, κάτι που δημιουργεί δυσκολία στις έρευνες.

Τα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν τα τμήματα του όπλου που άφησε ο δράστης στο καμένο αυτοκίνητο, ενώ εξετάζεται και το βιντεοληπτικό υλικό από τους δρόμους περιμετρικά της πολυκατοικίας που μένει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Τα νέα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση, έχουν να κάνουν με το όχημα του δράστη, το οποίο είναι ένα κλεμμένο Smart από τη Θεσσαλονίκη. Για να καλυφθούν ακόμη περισσότερο τα όποια… ίχνη, οι πινακίδες του οχήματος ήταν επίσης κλεμμένες, από ίδιου τύπους αυτοκινήτου, αλλά από άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Αυτό που αποτελεί βασικό ερωτηματικό των Αρχών, είναι γιατί οι πινακίδες του Smart δεν έχουν δηλωθεί ως κλεμμένες…