Τύχη… βουνό είχε ένας 67χρονος άνδρας όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε σε πηγάδι βάθους 12 μέτρων, το οποίο βρίσκεται σε εγκαταλειμμένη οικία στην Καβάλα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο άτυχος άνδρας αντλούσε νερό από το πηγάδι για να ποτίσει τον κήπο που διαθέτει στο σπίτι του, δίπλα από την εγκαταλειμμένη οικία στην αυλή της οποίας βρίσκεται το πηγάδι. Επί τόπου έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, οι άνδρες του οποίου προέβησαν σε μια μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του, μιας και το πηγάδι ήταν αρκετά στενό και, επιπλέον, το νερό μέσα σε αυτό είχε βάθος 6 μέτρων.

Για τον απεγκλωβισμό του οι πυροσβέστες κατέβασαν μέσα στο πηγάδι ένα φορείο, στο οποίο έδεσαν τον 67χρονο άνδρα, και με το οποίο τον ανέβασαν στην επιφάνεια, μέσα σε χειροκροτήματα από τους αναστατωμένους γείτονές του.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς πέρα από μερικές αμυχές και κάποια χτυπήματα στο κεφάλι δεν έπαθε τίποτα άλλο.

Πηγή: KavalaPress.gr