Θρίλερ με την εξαφάνιση της 5χρονης από το Ίλιον

Εκφράζονται φόβοι για τη ζωή της


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10:05
03/09/2013
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 5χρονης από το Ίλιον
loading

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 5χρονης Χούντα Γουαζάν, η οποία αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή.

Το κορίτσι από τη Συρία ζούσε στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στο Ίλιον.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, εκεί τη συνάντησε την Παρασκευή ο πατέρας της, ο οποίος πήγε συνοδευόμενος από ανθρώπους, που κατά τις εκτιμήσεις των Αρχών με βάση τα στοιχεία που είχαν ως αργά το βράδυ συγκεντρωθεί, θεωρούνται επικίνδυνοι για την ασφάλεια τόσο του ίδιου όσο και της πεντάχρονης.

Η συγκλονιστική υπόθεση της Χούντα είναι άμεσα συνυφασμένη με τα δραματικά γεγονότα της Συρίας. Η οικογένεια της πεντάχρονης αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα στα τέλη του 2012.

Εμπιστεύτηκαν διακινητές προς την Ευρώπη και λίγο αργότερα βρέθηκαν στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, άγνωστο πώς, οι γονείς και το ένα παιδί ταξίδεψαν στη Σουηδία, όπου και ζουν.

Τον περασμένο Ιανουάριο η μικρή εντοπίστηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος συνοδευόμενη από πρόσωπο που υποστήριζε ότι ήταν συγγενής, ο οποίος θα συνόδευε το παιδί στο εξωτερικό.

Οι Αρχές δεν επέτρεψαν την έξοδο του παιδιού από τη χώρα μας, αφού δεν υπήρχε νομιμοποίηση στο πρόσωπο που το συνόδευε και δεν εξασφαλιζόταν η ασφάλεια της μικρής.

Το κοριτσάκι έχει καστανά μαλλιά, καφέ μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 17 κιλά.

Φορούσε ροζ φόρεμα και άσπρα πέδιλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει