Στοιχεία για το διπλό φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας έρχονται στο «φως», όπου ένας πατέρας και ο γιος του έχασαν τη ζωή τους έπειτα από συμπλοκή με πυροβολισμούς.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε και θύματα μικρά παιδιά στο αιματηρό περιστατικό που έγινε το μεσημέρι, με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή λίγα μέτρα από την είσοδο σχολείου την ώρα που γονείς είχαν πάει να πάρουν τα παιδιά τους που είχαν σχολάσει.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/12) έξω από σχολείο στις Θεσπιές Βοιωτίας περίπου έξι άτομα έβγαλαν όπλα και άρχισε κανονική μάχη. Νεκροί έπεσαν από την συμπλοκή πατέρα και γιος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ο ανιψιός του πατέρα με διαμπερές τραύμα στο συκώτι από πυροβόλο όπλο.

Την ώρα που γινόταν ο καταιγισμός των πυρών οι τελευταίοι γονείς έπαιρναν τα παιδιά τους από το σχολείο και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν! Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία βρήκαν τρεις άνδρες αιμόφυρτους και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Θήβας.

Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος πατέρα και γιου, ενώ ο συγγενής τους μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στην εντατική.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο εκτός από τα τρία θύματα ήταν και άλλα άτομα τα οποία έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ οι δράστες έχουν συλληφθεί.

Όπως μετέδωσε το OPEN ο πατέρας ήταν 66 ετών, ενώ ο γιος του 34 όπως και ο τραυματίας ανιψιός, ο οποίος μαζί με ακόμη ένα άτομο έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας και γιος είχαν εταιρεία σεκιούριτι η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη του σχολείου, ωστόσο ο δήμος ανέθεσε την φύλαξη στην εταιρεία του ανιψιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανιψιός μετέβη στο σχολείο με άλλα δυο άτομα προκειμένου να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα του θείου του και να βάλει της δικής του εταιρείας και τότε, λοιπόν, έγινε το φονικό.

Πηγή βίντεο: permissos.gr