Κρήτη: Εργαζόμενοι νοσοκομείου έπεσαν θύματα κλοπής

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Α' Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
17:14
11/12/2019
Κρήτη: Εργαζόμενοι νοσοκομείου έπεσαν θύματα κλοπής
loading

Τα προσωπικά αντικείμενα εργαζομένων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου τα οποία ήταν κλειδωμένα σε ειδικά ντουλάπια, έκαναν φτερά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Α' Παθολογική Κλινική το πρωί της Τετάρτης. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι εργαζόμενοι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί όταν μετά το πέρας της βάρδιάς τους πήγαν να πάρουν τα πράγματά τους.

Όταν διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε παραβιάσει τα ντουλάπια τους και έλειπαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, όπως πορτοφόλια, τσάντες και άλλα τιμαλφή οι εργαζόμενοι έμειναν έκπληκτοι.

Για το θέμα, η διοίκηση της Ένωσης Εργαζομένων στο Νοσοκομείο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Το Νοσοκομείο είναι ξέφραγο αμπέλι και αυτό το διαπιστώνει κανείς μόνο αν μείνει στο Νοσοκομείο μετά τις τρεις το μεσημέρι. Αλλά μάλλον οι υπεύθυνοι εκείνη την ώρα είναι στα σπίτια τους. Τι και αν φωνάζουμε ότι το προσωπικό φύλαξης δεν επαρκεί; Για την απελθούσα Διοίκηση όλα ήταν λειτουργικό κόστος και μειωμένη χρηματοδότηση για προσλήψεις νέου προσωπικού».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει