Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησαν οι γονείς ενός 9χρονου μαθητή στον Κορυδαλλό, οι οποίοι κατηγορούν τον δάσκαλο που του μάθαινε κιθάρα ότι κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, οι γονείς του ανηλίκου είχαν παρατηρήσει ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά του παιδιού το τελευταίο διάστημα. Ύστερα από επίμονες ερωτήσεις, ο μικρός τους αποκάλυψε ότι ο δάσκαλος, ο οποίος του έκανε μαθήματα μουσικής για πάνω από 1 μήνα, του φερόταν απρεπώς.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το παιδί ισχυρίστηκε ότι ο 61χρονος όταν βρέθηκε μόνος μαζί του, το έγδυσε, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε ακατάλληλα σημεία του σώματός του.

Οι γονείς τρομοκρατήθηκαν και άρχισαν να εξετάζουν το παιδί για να διαπιστώσουν σημάδια κακοποίησης.

Ο πατέρας του 9χρονου, σε έξαλλη κατάσταση, πήγε στο σπίτι του δασκάλου, ο οποίος ήταν γνωστός του από την γειτονιά, και του επιτέθηκε. Συγκεκριμένα όταν ο 61χρονος του άνοιξε την πόρτα, εκείνος μπήκε μέσα, άρπαξε την κιθάρα που βρήκε και την έσπασε πάνω στο σώμα και το κεφάλι του δασκάλου, καταφέροντάς του πολλά χτυπήματα. Στη συνέχεια ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία.

Τη διερεύνηση των καταγγελιών έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί το εξέτασε παιδοψυχολόγος, ο οποίος πιστοποίησε ότι όσα κατήγγειλε είχαν βάση και δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας του.

Ο δάσκαλος νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και όταν έλαβε εξιτήριο υπέβαλε μήνυση στον πατέρα του παιδιού για βίαιη είσοδο στο σπίτι και για κλοπή.