Το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν την είσοδο της πλατείας Πάρκου στη Λαμία, ένας νεαρός Ρομά, ο οποίος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές, «βούτηξε» από την είσοδο επιχείρησης έτοιμων ενδυμάτων τέσσερα ανδρικά παντελόνια.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ψύχραιμη η ιδιοκτήτρια που την ειδοποίησε συνάδελφός της από το απέναντι κατάστημα, έτρεξε πίσω του και του άρπαξε τα παντελόνια από τα χέρια.

Ατάραχος ο νεαρός πήγε στη συνέχεια σε κινέζικο κατάστημα, που βρίσκεται απέναντι, όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισε να βρίζει τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη. Ο τελευταίος μάλιστα υποχρεώθηκε να μπει μέσα στο μαγαζί του και να κλείσει την πόρτα.

Εν τω μεταξύ είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία από την ιδιοκτήτρια του πρώτου καταστήματος. Μέχρι να έρθει όμως, ο νεαρός Ρομά συνέχισε τη δράση του και σε άλλο κατάστημα επί της οδού Χατζοπούλου αυτή τη φορά, από όπου αφαίρεσε ένα σακβουαγιάζ.

Με το καινούριο του απόκτημα στον ώμο, ανέβηκε σε αστικό λεωφορείο ενώ πίσω του βρισκόντουσαν ήδη άνδρες της Άμεσης Δράσης. Πράγματι μαζί με συναδέλφους τους από το ίδιο Τμήμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σταμάτησαν το λεωφορείο στο ύψος της Ακαδημίας όπου και προχώρησαν στην σύλληψή του Ρομά.