Συνελήφθησαν, το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, τρεις άνδρες ηλικίας 20, 27 και 40 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας στην επιχείρηση και σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο του 40χρονου και σε κοινή οικία όπου διέμεναν ο 20χρονος με τον 40χρονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο όπλο με διόπτρα, τρία μαχαίρια και 63 φυσίγγια.

Ο 27χρονος συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη όπλου, διότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, είχε παραχωρήσει το κυνηγετικό όπλο στον 20χρονο και τον 40 χρονο. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.