Περισσότερα από 60 άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια επιχειρήσεων της Αστυνομίας στην Αχαΐα και στην Ηλεία, με σκοπό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, βεβαιώθηκαν και στους δύο νομούς 673 παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις επιχειρήσεις που έγιναν στην Αχαΐα προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 58 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 55, κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα. Μεταξύ άλλων, πέντε άτομα συνελήφθησαν για κλοπές, επτά άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, έξι άτομα για παράβαση του νόμου περί όπλων, οκτώ άτομα, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, επτά άτομα για λαθρεμπόριο, έξι άτομα για παραεμπόριο, ενώ συνελήφθησαν και δύο ακόμα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Επίσης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ελέγχθηκαν 1.429 οχήματα και βεβαιώθηκαν 603 παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Στην Ηλεία, κατά την διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων προσήχθησαν στα αστυνομικά τμήματα 21 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο για παράβαση του νόμου περί όπλων, άλλα δύο για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς και τρία ακόμα άτομα για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συνολικά ελέγχθηκαν 246 οχήματα και βεβαιώθηκαν 70 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..