Μια νέα υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε κρεοπωλείο διερευνά η αστυνομία μετά και το πρόσφατο περιστατικό της έκρηξης σε κατάστημα που επρόκειτο να λειτουργήσει σαν κρεοπωλείο στην οδό Χρυσοστόμου πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο εκρηκτικός μηχανισμός που ευτυχώς έσκασε… αθόρυβα χωρίς να προκαλέσει αναστάτωση και ζημιές είχε τοποθετηθεί μέσα στο φρεάτιο που ήταν τοποθετημένο το υδρόμετρο έξω από το συγκεκριμένο κρεοπωλείο στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός από δυναμίτιδα είχε τοποθετηθεί σε τέτοιο σημείο που όταν ενεργοποιήθηκε έσκασε… αθόρυβα με αποτέλεσμα το μόνο δείγμα της έκρηξης να είναι ένα ράγισμα στην τζαμαρία της πρόσοψης του κρεοπωλείου.

Αυτό το ράγισμα παρατήρησε ο υπάλληλος σεκιούριτι που ειδοποίησε την αστυνομία αντιλαμβανόμενος ότι κάτι δεν πάρει καλά.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και πυροτεχνουργοί που ανακάλυψαν τον μηχανισμό μέσα στο φρεάτιο.

Τόσο το σημείο όσο και ο τρόπος που είχε τοποθετηθεί ο μηχανισμός προκαλεί εντύπωση στις αρχές που διερευνούν την υπόθεση αναζητώντας τα κίνητρα της πράξης αυτής ακόμα και στο ευρύτερο περιβάλλον του κρεοπώλη.

Πηγή: prismanews.gr