Σημαντική χαρακτηρίζει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, όπου επήλθε για δεύτερη φορά, η δικαίωση υπερχρεωμένου καταναλωτή μέλους της.

Με αυτή την απόφαση, όπως υποστηρίζει, το δικαστήριο απέρριψε για μια ακόμα φορά τις αιτήσεις, που κατέθεσαν οι τέσσερις δανείστριες Τράπεζες και όλα όσα προέβαλαν σ’ αυτές, προκειμένου να πείσουν το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, να αποφασίσει για το δικό τους συμφέρον.

Κατάφερε δηλαδή ο δανειολήπτης, με την δικαστική απόφαση, να νικήσει και τις τέσσερις Τράπεζες, που κατέθεσαν έκθεση έφεσης στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου εναντίον της υπαρ.189/2012, απόφασης του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου, όπου του είχε γίνει «κούρεμα» στο χρέος του ,της τάξης των 50.000 ευρώ.

Ο δανειολήπτης χρωστούσε 61.719,23 ευρώ και με την απόφαση καλείται να πληρώσει μόνο 12.000 ευρώ εντός τετραετίας, μεταδίδει το cretalive.gr.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.