Τραγικό θάνατο βρήκε η 29χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα, μητέρα δυο παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί εδώ και μέρες. Η γυναίκα βρέθηκε με σημάδια στο λαιμό, ενώ το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ανέλαβε τις έρευνες διαπίστωσε πως το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο. Ήταν όμως το δωμάτιο της 29χρονης.

Στη ΓΑΔΑ έχει κληθεί ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να δώσει κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, θεωρείται ύποπτος για τον θάνατο της πρώην συζύγου του και ενδέχεται οι Αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει, αλλά οι αστυνομικοί διαθέτουν στοιχεία και από το σπίτι της δολοφονημένης γυναίκας.

Είναι η δεύτερη φορά που ο άντρας, Γεωργιανός και ο ίδιος, καλείται για κατάθεση. Την πρώτη φορά δήλωσε πως δεν γνωρίζει το παραμικρό. Μάλιστα, ανέφερε ότι είχε και τα δύο παιδιά τους αυτές τις ημέρες μαζί του.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της 29χρονης που κάνουν λόγο για έντονους καβγάδες και ενδοοικογενειακή βία. «Την Παρασκευή έγινε μια πολύ μεγάλη φασαρία, έσπαγαν ποτήρια, τζάμια και σήμερα μάθαμε ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Οι Αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την 29χρονη.